210 грн.
оливкова олія, одержана методом першого холодного пресування, яка володіє високим рівнем кислотності і піддається подальшій обробці - рафінації, що дозволяє очистити олію і знизити рівень кислотності. Для поліпшення смакових характеристик в неї додають високоякісну Extra Virgin (10%). Саме таку оліїю компанія продає під брендом
Вона ідеально підходить для приготування їжі при високих температурах: смаження, тушкування. Продукти, приготовані таким способом на цьому маслі виходять світлого золотистого кольору, з хрусткою скоринкою. В процесі термічної обробки рафінована оливкова олія не утворює шкідливих речовин -канцерогенів. Також олія відмінно підходить для приготування соусів, зокрема майонезу.
Основные | |
---|---|
Страна производитель | Італія |
Тип масла | Оливкова |
Тип | Нерафінована |
Объем | 1000 мл |
Упаковка | Скляна пляшка |