Йогу́рт —
кисломолочний продукт, що виробляється шляхом
квашення його чистими культурами
молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus i
Streptococcus thermophilus з можливим додатковим використанням інших культур.Йогурт багатий на вітаміни групи В і містить легкозасвоювані білки і кальцій. Компоненти і ферменти, які містяться в йогурті, сприяють поліпшенню процесу травлення людини. Споживання йогурту робить здоровішим кишечник: жива і здорові мікрофлора не дає шкідливим і токсичним речовинам «пробиватися» у кров, а виводить їх. Кальцію в йогурті дуже багато. Прийнято джерелом кальцію вважати молоко, але його дійсно можуть пити не всі, і до того ж кальцій з молока засвоюється гірше — воно не містить тих бактеріальних живих культур, які є в йогурті. Йогурт FruVita смачний та поживний, і має широкий смаковий асортимент.