Everton - італійська компанія з виробництва тростинного цукру з соку стиглої тростини. Завдяки сучасним технологіям з рослини беруть максимальну кількість вітамінів і мікроелементів, які і надають характерний окрас продукту і смак карамелі. Дрібні частинки цукру досить швидко розчиняються навіть в теплій воді.
Цукор з тростини вважається набагато корисніше бурякового, адже в його складі знаходиться велика кількість вітамінів В, заліза і магнію.
Використовуючи тростинний цукор в чай і каву, його карамельний післясмак тільки підкреслює смак напою. Практично в кожному ресторані Європі до гарячих напоїв подається виключно коричневий цукор.
Цукор з тростини Everton Zucchero Grezzo di Pura Canna не тільки робить улюблений напій солодким, але і насичує організм корисними вітамінами і мікроелементами, які входять до його складу.
Також варто відзначити, що тростинний цукор часто використовують в кондитерських виробах, при приготуванні салатів, соусів і супів.
Рослинні волокна, які присутні в продукті, благотворно впливають на роботу харчової системи.
Основні | |
---|---|
Виробник | Everton |
Країна виробник | Італія |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1000 г |