Грана Падано відноситься до екстратвердих сортів сиру, по щільності і твердості схожий на Парміджано Реджіано, але відрізняється від нього за смаком. Грано Падано має зернисту структуру, про яку нам говорить і його назва: «грана» по-італійськи зерно. А «Падано» означає «Паданскую», вироблений в басейні річки По. Грана Падано "San Sebastioano" виготовлений за традиційним рецептом з коров'ячого молока.
Грана Падано має солонуватий, пікантний смак, з легкими горіховими і фруктовими нотками.
В основному Грана Падано використовують як тертий сир для приготування пасти, різотто, карпаччо, страв з грибами і салатів.
Сир Грана Падано, не менше 32% жирності.
Італійський твердий сир з не менш, ніж 16 місяців дозрівання.
Інгредієнти: Молоко, Сіль, Lab, консервант Лізозім (з яєць)
Поживна цінність
Середні поживні значення на 100 г
Енергія1666.0 кДж / 398.0 ккал
Жир 29.0 г
з яких насичені жири 16.0 г
Вуглеводи 0.0 г
з яких цукру 0.0 г
Білок 33.0 г
Сіль 1,5 г