Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.
70 грн.
Минимальная сумма заказа на сайте — 200 грн.
Салямі Subirats Salchichon Extra виготовляється в умовах суворого дотримання температурного режиму і рівня вологості. Дрібно рубаний свинячий фарш задобрюють сумішшю спецій і залишають на добу, щоб він добре просочився ароматом приправ. Потім його поміщають в натуральну оболонку для дозрівання, яке триває в середньому від півтора до двох місяців. Салямі Subirats Salchichon Extra рекомендується нарізати тонкими скибочками, щоб максимально точно відчути її смак.
Основные | |
---|---|
Производитель | Felino |
Страна производитель | Испания |
Вид колбасы | Сиров'ялена |
Сорт | Вищій |
Тип мяса | Свинина |
Фасовка | Кусок |
Тип оболочки | Искусственная оболочка |