Кава є улюбленим напоєм багатьох людей. Цей напій умовно можна розділити на дві основні категорії - натуральний і розчинний.
Технологія виробництва розчинного напою набагато складніша. Цей напій є продуктом промислової переробки. Зерна кави в процесі його приготування спочатку обсмажують, потім перемелюють і заварюють .Після цього напій піддають випаровуванню, в процесі якого з нього видаляється вода.
Ця кава додасть вам сили на початку робочого дня і підтримає їх в середині, якщо це необхідно.

| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Jacobs |
| Країна виробник | Нідерланди |
| Вид кави | Купаж арабіки та робусти |
| Форма випуску | Розчинна |
| Ступінь обсмаження | Темно-середня |
| Ароматизатор | Ні |
| Тип упаковки | Банка |
| Кількість в упаковці | 6 шт. |
| Вага | 200 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Ступінь обжарювання | Темно-середня |