Кешю - злегка маслянисті, але неймовірно ніжні горіхи, що містять у собі менший відсоток жиру, ніж такі горіхи, як мигдаль або волоський. Проте протеїну, вуглеводів, інших важливих речовин в горіхах кешью навіть більше.
У кешью виявлені всі підвиди вітамінів групи В, вітаміни РР, Е, залізо, селен, калій, багато інших важливих мікроелементів, а також Омега-3, що робить ці горіхи джерелом більшості вітамінів.
Дерматологи рекомендують їсти ці горіхи при екземі, хворим на псоріаз, страждаючим від різних проблем, викликаних порушеннями обміну речовин.......Саме ці горіхи допомагають хворим зміцнити імунітет, здатні привести в норму такі показники, як рівень цукру, холестерину, вилікувати астму, бронхіт, зупинити розвиток інфекційної хвороби, позбутися від дизентерії, кишкового розладу, зміцнити судини.....і все це завдяки антисептичним, антибактеріальним, тонізуючим діям
Кешью гіпоалергенні, їсти їх можуть усі, хто любити такі ласощі і хоче отримати максимальні переваги від властивостей і складу горіхів. Вони стануть у пригоді протягом вашого робочого дня чи будуть ситним перекусом вашому школяру.